It is currently October 15th, 2019, 2:03 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: March 10th, 2018, 8:06 am 
Offline
User avatar

Joined: August 8th, 2017, 9:14 am
Posts: 859
I see the admins have been playing with new looks.

I did not comment on the one the other day since I was giving it a while to get use to.

But his most recent change has grievously broken the site. Now I see the main menu down the left hand side and then under there is where the forums start. I'll have to take a screen shot to show you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2018, 8:09 am 
Offline
User avatar

Joined: August 8th, 2017, 9:14 am
Posts: 859
Here is what it looks like - not good

https://imgur.com/4UAoFUG


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2018, 8:36 am 
Offline
User avatar

Joined: August 8th, 2017, 9:14 am
Posts: 859
I get the same thing with both Firefox and Chrome

Shift-reload on both of them does not fix the problem


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2018, 9:05 am 
Offline
User avatar

Joined: June 23rd, 2006, 4:25 pm
Posts: 3013
Location: Milton
I think there is something else going on with the servers, Sometimes it is normal other times.....
Jeff

_________________
Choosing to save a river is more often an act of passion than of careful calculation. You make the choice because the river has touched your life in an intimate and irreversible way, because you are unwilling to accept its loss. — (David Bolling, Ho


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2018, 9:46 am 
Offline
User avatar

Joined: August 8th, 2017, 9:14 am
Posts: 859
It is fixed now.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2018, 10:21 am 
Offline
User avatar

Joined: August 8th, 2017, 9:14 am
Posts: 859
jedi jeffi wrote:
I think there is something else going on with the servers, Sometimes it is normal other times.....
Jeff


The only plausible explanation I can think of for something like that is that the server has been hacked and someone is messing around with it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2018, 12:01 pm 
Offline
CCR Site Administrator
User avatar

Joined: September 3rd, 2001, 7:00 pm
Posts: 1729
Location: Picton, Ontario Canada
Prospector16: the admins (me) have not been playing with the 'look'! But there have been technical problems off & on the last few days which our tech support have been addressing. Hopefully things will be back to normal now!


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 12th, 2018, 7:25 am 
Offline

Joined: June 28th, 2016, 6:47 am
Posts: 8
It was most likely the Russians!


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 13th, 2018, 7:56 am 
Offline

Joined: December 14th, 2017, 10:31 am
Posts: 25
it's big again.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 13th, 2018, 11:44 am 
Offline
User avatar

Joined: July 2nd, 2001, 7:00 pm
Posts: 276
Location: Connecticut
I ran a canoe website for a while and I'm not sure which was more stressful, the actual technical issues or some of the reactions posted by members to the inconvenience layed upon them.

Hang in there Admins, best paddling site on the web!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group